Tableau Software

Tableau is dé standaard!

Tableau is een gebruiksvriendelijke tool om veel data te visualiseren en samen te voegen in een KPI dashboard. Het voordeel hiervan is dat de data begrijpbaar wordt zodat u meer in control raakt over uw bedrijfsvoering. Door de intuïtieve opzet heeft u nauwelijks training nodig om het zelf onder de knie te krijgen waardoor de implementatie razendsnel verloopt.

Volgens het onafhankelijke onderzoeksbureau Gartner staat Tableau al jaren in de top van het business intelligence leiderskwadrant en maken alleen al in Nederland duizenden mensen gebruik van deze revolutionaire tool. Het zelf kunnen ontwikkelen van KPI dashboards is na een eendaagse training net zo eenvoudig als het typen van een brief in Microsoft Word. Het intuïtieve karakter maakt van iedereen een data analist en we garanderen dan ook dat u na één dag zelf aan de slag kunt met uw eigen data.

Wij hebben in de afgelopen jaren meer dan duizend mensen getraind en ons Tableau trainingsprogramma telkens verbeterd zodat iedereen makkelijk mee kan komen met de lesstof. Meer weten? Hier vindt u ons trainingsaanbod.

Hieronder ziet u een kort filmpje waarin 2 minuten wordt uitgelegd wat u er allemaal mee kunt bereiken.

.

Introductie Tableau

Wat onze klanten zeggen

We zetten elke maand een nieuwe referent op de website.

img

Een verfrissende pragmatische club die zonder omwegen snel het doel behaald waarvoor ze zijn ingehuurd. We zijn erg tevreden over de opgeleverde KPI dashboards en raden elke MKB-er aan eens met deze club te praten want BI hoeft écht niet duur te zijn!

Alice Culan - Controller