Twente Insite publiceert onze nieuwe grafiek

Twente Insite publiceert onze nieuwe grafiek

Trots op het feit dat één van de grootste onafhankelijke nieuwssites over de voetbalclub FC Twente onze nieuwste visualisatie heeft gepubliceerd. Deze nieuwe grafiek laat zien hoeveel de clubs er (voorlopig) procentueel op achteruitgaan qua seizoenskaartverkoop. Uiteraard betreft dit slechts een tussenstand maar het is duidelijk te zien dat Corona een groot effect heeft op de verkoopcijfers van bepaalde clubs. AZ lijkt vooralsnog het minst last te hebben van deze crisis maar als we naar RKC kijken dan worden de beleidsmakers in Waalwijk vast met de dag zenuwachtiger. 

Hierbij de link naar het artikel: https://www.twenteinsite.nl/fc-twente-heeft-relatief-weinig-last-van-coronacrisis-bij-verkoop-seizoenskaarten.html

Richard

Als BI Consultant / business analist begeleid ik organisaties naar meer informatiegestuurd werken. Ik heb ervaring in consultancy, presales, het uitvoeren van informatieanalyses en het leiden van projecten. In de afgelopen 10 jaar heb ik diverse rollen binnen het business intelligence vakgebied bekleed waardoor ik binnen dit domein zeer breed inzetbaar ben geworden.

Reacties zijn gesloten.