RTL Nieuws plaatst onze grafiek

RTL Nieuws plaatst onze grafiek

Wij houden een grafiek bij waarin de tussenstand van de verkochte voetbalseizoenskaarten wordt gevisualiseerd. Deze is ontstaan uit een samenwerking met het twitterkanaal @ NL_FansOnTour die ook andere statistieken per club bijhoudt.

Nu heeft RTL Nieuws onze grafiek ook opgemerkt en geplaatst op hun eigen website wat ons uiteraard zeer trots maakt. Het gaat om de volgende grafiek. Ze hebben de onderste rode balk met onze naam en website eraf geknipt maar wel een watermerk onder de titel geplaatst (bijna niet te zien). Het artikel van RTL is hier te vinden: https://www.rtlnieuws.nl/sport/voetbal/artikel/5153506/tussenstand-verkoop-seizoenkaarten

Deze grafiek van ons werd door RTL Nieuws gebruikt

Richard

Als BI Consultant / business analist begeleid ik organisaties naar meer informatiegestuurd werken. Ik heb ervaring in consultancy, presales, het uitvoeren van informatieanalyses en het leiden van projecten. In de afgelopen 10 jaar heb ik diverse rollen binnen het business intelligence vakgebied bekleed waardoor ik binnen dit domein zeer breed inzetbaar ben geworden.

Reacties zijn gesloten.